Conceptontwikkeling

heather superfruitbar concept ontwikkeling

 

 

 

 

 

 

Deel concept ontwikkeling

Health & Good food komen bij de horeca steeds meer naar de voorgrond.

Smoothieshop graaft en ontwikkeld een visie achter smoothie menu’s met de gewenste uitstraling naar de rest van het assortiment. Door smoothies op de kaart goed en serieus te nemen en meer een front image te geven zien wij de kans een compleet ander verhaal en waarde opbouw achter een menu te creeren.

Meer informatie

 

Horeca-health totaalconcept ontwikkeling

Good food & verkopen waar je achter staat.

Het gaat om wie je bent en wat je moet doen. Een concept, hoe goed het ook is, zal pas succesvol worden als er een diepe persoonlijke drive van de ondernemer in tot uiting kan komen. Dit succes betaald zich dubbel uit in geluk.

Door een ruime interne en externe ervaring in het worstelen met het populair, laagdrempelig en begrijpelijk maken van nieuwe foods en gezonde keuzes staan wij vaak aan de wieg van nieuwe en gezonde food concepten.

Als u een gezondheids drive in u heeft vragen wij u deze met ons te delen. Op deze gezamenlijke agenda delen wij onze kennis en creativiteit.

Meer informatie